Stoppen met roken! Arreter de fumer!

De Allen Carr's Easyway methode is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. Dankzij deze methode stoppen wereldwijd jaarlijks ruim 50.000 mensen definitief met roken. De methode bestaat uit één training, die 5 tot 6 uur duurt. Je neemt deel in een kleine groep van circa 10 personen.

Stoppen met roken met Allen Carr's Easyway is de oplossing voor particulieren en bedrijven.

Met verschillende mutualiteiten hebben wij afspraken over vergoeding en/of kortingen.

Deze methode is anders

Allen Carr's Easyway helpt je om het mentale verlangen naar de sigaret te doen verdwijnen.

Hierdoor wordt stoppen met roken veel minder een gevecht en wordt het een stuk gemakkelijker.  Wereldwijd de meeste erkende en bekende stoppen-met-roken-methode. Lees er meer over op deze website.

  • Lees wat Allen Carr's Easyway voor jou kan doen
  • Lees wat Allen Carr's Easyway voor je bedrijf kan doen
  • Lees over onze unieke geld-terug-garantie

Enkele enthousiaste deelnemers:

Ik ben nog altijd een niet-roker en ik ben verbaasd dat het redelijk vlot verloopt. Vroegere pogingen hadden steeds een enorme explosie van snoepen of eten tot gevolg. Nu kan ik dit zeer goed onder controle houden, ik eet zelfs minder.

Noel Slock, ArcelorMittal, november 2013

Het gaat me verbazend goed, had dit nooit verwacht, het is wel duidelijk hoe belangrijk het is hoe je naar roken kijkt. Collega's Hans en Thomas zijn ook gestopt. Hartelijk dank om een nieuwe wereld voor ons te openen!

Dirk Opsommere, ArcelorMittal, november 2013

Ik ben een niet-roker! Ik mis niets!. Integendeel, ik heb veel gewonnen!

Hendrik Lacayse, ArcelorMittal, november 2013

Als ik in de toekomst nog met mijn hoofd in de wolken wil vertoeven zal ik een ballonvlucht moeten boeken. De rookwolken zijn verleden tijd en het gaat mij prima, ik voel me opgelucht. Bedankt aan jullie en ook een beetje aan men eigen!

Ronny Van Poecke, ArcelorMittal, november 2013

Sinds de training van ruim 1 maand geleden zijn we ( ik en mijn vriendin) gelukkige niet-rokers. Ik denk soms nog wel eens aan de sigaret, maar dan meer hoe blij ik ben er van af te zijn.

Perez Van Herreweghe ArcelorMittal, november 2013

Ik ben nu al 10 dagen gestopt, ik heb eindelijk de klik gevonden!! Met het geld dat ik uitspaar betaal ik mijn poetsvrouw.

Friedeman Jeangout, ArcelorMittal, november 2013

Het voelt schitterend een niet roker te zijn en ik ben vasbesloten het te blijven!

Kurt Claeys, ArcelorMittal, november 2013

Ellende is me bespaard gebleven, een enkele keer dacht ik 'o ja en zo meteen een sigaretje'...o nee, natuurlijk dat hoeft niet meer want ik ben er eindelijk van af' ...

Ludwig Nollet, ArcelorMittal, november 2013

Mijn leven is een héél stuk beter! Geen afhankelijkheid meer, geen zoektocht meer op late uren naar sigaretten..ik ga nu echt als niet-roker door het leven. Bye bye stinkende adem en kleren. Mijn vrouw heeft het boek gelezen en is nu ook gestopt. Ook zonder enige moeite. Bedankt om me van die vervelende sigaret af te helpen!

Jan Dobbelaere, ArcelorMittal, november 2013

Het gaat verbazingwekkend goed met mij J Zeventien jaar lang was ik een verstokte roker die nooit probeerde te stoppen. Wel gewild, maar altijd uitgesteld. Ruim twee weken geleden ben ik gestopt en ik begrijp nog steeds niet hoe het mogelijk is. Ik heb de sigaret nog geen seconde gemist. Ik heb ook geen last van afkickverschijnselen of chagrijnig gedoe, integendeel. Ik was eerst sceptisch, maar nu zal ik iedereen de training aanraden. 

Andy Cocquyt, ArcelorMittal, oktober 2013

Ik kijk nu heel anders naar de sigaret, je hebt me de ogen geopend, niet door te zaniken over de gevolgen van roken, maar dat ik mezelf troostte met iets wat er niet was!!!

Xavier Vandaele, ArcelorMittal, oktober 2013

De Rook om mijn hoofd is verdwenen, ik ben uitgerookt, ik voel me opgelucht! Het verbaast mij enorm, maar ik heb geen heimwee naar de sigaret. Mijn vrouw, kinderen en collega's zijn tevreden, maar ik in de eerste plaats. Bedankt voor de fijne opleiding!

Rudi Van de Walle, ArcelorMittal, oktober 2013

Drie weken geleden heb ik mijn laatste sigaar gerookt. Ik heb nergens last van. Ik ben zo gelukkig dat ik er van af ben!

Marnix Steenbeke, ArcelorMittal, oktober 2013

Ik heb niet meer gerookt en tot mijn verbazing heb ik er geen last van.

Marc Goossens, ArcelorMittal, oktober 2013

Jaja, ik ben nog steeds niet-roker!!!!!

Kristof Van Steenberge, ArcelorMittal, oktober 2013

Het gaat prima, sta er soms zelf van versteld van, ga het zeker volhouden deze keer. Ben oprecht blij dat ik van die miserie af ben, waarvoor dank!

Joeri Keuppens, maart 2013

Hartelijk dank voor dit inzicht. Sinds 2 maart in Gent geen sigaret meer aangeraakt zonder veel moeite. Iedereen in mijn omgeving is enorm verbaasd. Ik hoop dan ook op termijn zoveel mogelijk mensen te kunnen overtuigen van de Allen Carr sessie. De afkickverschijnselen zijn te verwaarlozen tegenover de positieve evoluties.

Peter De Neve, maart 2013

IK voel me absoluut “Niet-Roker!!!!  Ik voel me bovenal enorm verbaasd hoe eenvoudig het eigenlijk is om te stoppen met Roken. Voel me telkens sterker en meer overtuigd om deze vuiligheid niet opnieuw te beginnen. Bedankt!!!!

Ronny De Kinder, maart 2013

Eigenlijk valt het zeer goed mee,weinig last,geen zenuwen..als het zo verder kan gaan...aleluja!!!!!!

Pier Machtelinckx, Fluxys

Dat roken, dat voelt als helemaal voorbij en ik voel geen spoor van frustratie. Zelfs niet in bijzijn van rokers, ook niet wanneer dat mijn partner is. Ze doen maar. Ik weet beter. Overigens, als je eens goed wil lachen: wij zijn in Rotterdam naar de show van Brigitte Kaandorp geweest, zij vertelde een schitterend verhaal over een rookster, dat was echt bijzonder grappig en helemaal passend bij wat tijdens de rookstopsessie werd verteld. Jullie doen schitterend werk!

Marijke van Gerwen,  Fluxys           

Het is ongelofelijk hoe euforisch ik ben. Ik heb nergens last van en ben al op café en restaurant geweest met rokende vrienden. Gewoon eens denken aan wat de sigaret niet voor mij doet volstaat om niet te roken of zelfs maar goesting te hebben. Het is echt geen wilskracht, maar gewoon een gevoel dat mij ervan weerhoudt om te roken! 

Stefaan Benoot,  Fluxys                                

 “De berichten over de Allen Carr bedrijfstraining waren positief. Dat wilden wij eens uitproberen voor ons personeel . Er zijn inmiddels twee groepstrainingen geweest.
We zijn in de wolken met het resultaat! Met Stefaan hebben we de ideale ambassadeur, van 80 sigaretten naar 0, hij voelt zich herboren. Dus er volgen zeker nog meer trainingen”.

Mon Enckels, Human Resource manager, IKEA, Zaventem

 “Allen Carr heeft mij mijn leven terug gegeven, ik deed niets anders dan roken. Nu heb ik opnieuw tijd voor andere dingen. En mijn vrouw is zo blij, ze is opnieuw verliefd”

Stefaan Decoster, medewerker IKEA

Tot nu toe verloopt alles volgens plan! Ik heb het gevoel dat ik stilaan kan zeggen dat ik gestopt ben met roken!

Kristof Luyten, Mobistar

lees meer reacties >>

Allen Carr stoppen met roken op 

 

IN DE PERS>>>

 

Disclaimer - Easyway - Rupelmondestraat 100A - 9150 Bazel (Kruibeke) - 03 281.62.55 - info@allencarr.be